Beauté Pacifique

 

De nieuwe productlijn Beauté Pacifique werd opgericht door 2 Deense onderzoekers die al sinds de jaren ’80 bezig waren met huidverbetering. De Denen Flemming K. Christensen en Gunnar Svendsen stichtten hun eerste bedrijf Cortex Technology al in 1986. Dat ontwikkelt en produceert geavanceerde medisch-elektronische apparatuur voor huiddiagnoses. Een van hun producten is de Cortex Dermascan, een scanner waarmee men doorheen de verschillende lagen van de huid kan kijken om zo vast te stellen hoe de conditie van de huid is.

Door die research met de Dermascan startten de heren in 1997 hun bedrijf Beauté Pacifique. De producten binnen deze lijn zijn ontwikkeld op basis van vitamine A-esters. Men had tijdens het onderzoek immers vastgesteld dat vitamine A in cosmetische producten het actiefste ingrediënt is in de strijd tegen huidveroudering.

Deze dermacosmetische producten gaan een stap verder dan de klassieke producten. Door hun dieptewerking doorheen de verschillende huidlagen wordt de huid van binnenuit sterker. Zo kan er doeltreffend gewerkt worden op anti-aging en specifieke huidproblemen zoals droogte, couperose, psoriasis en acné. Iedereen heeft baat bij huidverbetering, zowel een jonge als rijpere huid.

Klik hier voor meer info over Beauté Pacifique

Bezoek de website van Beauté Pacifique

Copyright © 2011 Schoonheidsinstituut Mooi Mooi. All rights reserved.