Malu Wilz

Make-up is een onderdeel geworden van onze dagelijkse verzorging. Logisch natuurlijk, want met een beetje make-up ziet iedereen er mooi en zelfverzekerd uit. Wat belangrijk is, is dat de make-up makkelijk aan te brengen is.

De Malu Wilz producten zijn allemaal zo ontwikkeld dat ze zeer gebruiksvriendelijk en snel toe te passen zijn en blijven lang op de huid.

 
Malu Wilz behoort tot de top van bekende visagisten in Duitsland.  De kennis en ervaring die Malu Wilz in haar carrière opgedaan heeft, heeft geleid tot de ontwikkeling van een prachtige collectie producten.

De collectie biedt een uitgebreid kleurenassortiment, dat een professionele en creatieve make-up mogelijk maakt. Twee maal per jaar stelt Malu Wilz zijn seizoen look voor om zo de laatste trends op te volgen.

De make-up is gemaakt van hoogwaardige grondstoffen, die bijzonder huidvriendelijk zijn en een lange houdbaarheid van de make-up garanderen met optimale toepassings- mogelijkheden.

Buiten de klassieke make-up bied Malu Wilz ook een minerale make-up aan  “Just Minerals”.
Deze is vrij van geparfumeerde stoffen,  Anti-Comedogenic en bijzonder huidvriendelijk.  De producten van JUST MINERALS zijn voor ieder huidtype geschikt – voor een perfecte make up en een uiterst aangenaam draagcomfort.

Er wordt gebruik gemaakt van navulbare producten, die bijvoorbeeld in elegante beauty boxen met geïntegreerde spiegel naar wens gecombineerd, gewisseld en vervangen kunnen worden; gemakkelijk, praktisch, milieuvriendelijk en besparend!

Copyright © 2011 Schoonheidsinstituut Mooi Mooi. All rights reserved.