Geneo

OxyGeneo

Oxygeneo is een innovatieve zuurstofbehandeling voor huidvernieuwing die 3 essentiële deelbehandelingen gelijktijdig uitvoert.

Het verwijdert de dode cellen van de hoornlaag, brengt revitaliserende werkstoffen in de diepere lagen van de huid en stimuleert de zuurstoftoevoer van binnenuit.

Oxygeneo is geïnspireerd op natuurlijke warmwaterbronnen die bekend staan om hun zuurstofopwekkend effect in de huid. Door dit effect na te bootsen wordt de huid gestimuleerd om de zuurstoftoevoer naar de behandelzone te verhogen. Een drievoudige werking in één aangename behandeling met direct zichtbaar resultaat.

ZUURSTOFVERRIJKING VAN BINNENUIT

VERBETERT DE HUIDSTRUCTUUR

VERBETERT DE HUIDSTRUCTUUR

OPTIMALE OPNAME VAN ACTIEVE WERKSTOFFEN

DIRECT ZICHTBARE RESULTATEN

Ultrasone celstimulatie

De ultrasoon behandeling reduceert tijdelijk de dichtheid van de huidlagen, waardoor er kleine ruimtes tussen de cellen ontstaan.

Hierdoor kunnen actieve ingrediënten en werkstoffen dieper doordringen in de huid. Bovendien worden door ultrasoon de deeltjes van de werkstoffen afgebroken tot kleinere moleculen waardoor deze gemakkelijker door de ruimtes tussen de cellen heen gaan en dieper in de huid kunnen doordringen.

Dit proces is veilig voor alle huidtypes, volledig pijnloos en kan ook toegepast worden bij gevoelige huidcondities. Tevens geeft ultrasoon een micromassage aan de huid die het celmetabolisme stimuleert, waardoor de werkstoffen beter worden opgenomen.

BETERE OPNAME WERKSTOFFEN

ACTIEVE INGREDIËNTEN GAAN DIEPER IN DE HUID

CELMETABOLISME WORDT GESTIMULEERD

VERBETERT VOCHTBALANS

VERZACHT EN KALMEERT DE HUID

Tripollar Radiofrequentie

Tripollar behandelingen verbeteren uw gelaatscontouren en geven u een frissere, strakkere en jongere uitstraling.

Tripollar is de meest geavanceerde radiofrequentie technologie voor niet-chirurgische verstrakking van het gelaat.

Doordat de tripollar de huid in de diepere huidlagen verhit, trekken de collageenvezels samen waardoor de huid meteen strakker wordt. Het stimuleert tevens de natuurlijke collageen- en elastineproductie voor ongelofelijke resultaten en een aanzienlijke verbetering van rimpels in het gelaat. De resultaten zijn onmiddellijk zichtbaar en houden langdurig aan zonder operatie en zonder genezingstijd.

VERMINDERING VAN RIMPELS EN LIJNTJES

VERBETERING VAN GELAATSCONTOUREN

VERSTRAKKING VAN VERSLAPTE HUID

VERSTEVIGING VAN HUID

ANTI-AGING

Geneo behandeling 79€ / 105€

Klanten over Mooi Mooi

Mooi Mooi werkt professioneel samen met…