Huidverbetering

Ontdek mijn visie op een gezonde huid.

Kamp je met een huidprobleem zoals acne, rosacea, pigment, rimpeltjes …, dan is een goede huidanalyse en begeleiding noodzakelijk. Maar dat kunnen we niet alleen… Een goede thuisverzorging is een must om een huidprobleem aan te pakken.

Alles begint met een goede huidanalyse.  Als we alles in kaart hebben gebracht, stel ik samen met jou een haalbaar behandelingsplan op om jouw huidprobleem gaande van een gevoelige huid, huidveroudering, pigment, acne,…te verbeteren.  De huid wordt op de voet opgevolgd en de evolutie van de huid wordt met de Observ 520 huidanalyse toestel in beeld gebracht.

Huidverbetering is geen recept maar een heel menu daarom kunnen we heel persoonlijk werken en vraagt ook van jou een engagement om je huid thuis goed te verzorgen.  Zo kunnen we in het instituut intensiever werken en een mooi resultaat verkrijgen.

Volg ons huidverbetering menu

Tijdens dat menu combineer ik verschillende hoogwaardige en medisch onderbouwde producten en technologieën. Daarom is het moeilijk om een vaste prijs hierop te plakken deze zal aan de hand van jouw behandelingsplan meegedeeld worden. Dit is steeds vrijblijvend!

En-en verhaal van verschillende technieken

Op het juiste moment

met het juiste protocol

Combi van verschillende ingrediënten in 1 sessie

op de juiste huid

is JOUW behandelingsplan

Wil jij jouw huid verbeteren?
Wil jij jouw huid doen stralen en op elke leeftijd er op je best uitzien?

Maak dan nu jouw afspraak en dan gaan we samen aan de slag!

“Een mooie huid begint met een gezonde huid!”

Klanten over Mooi Mooi

Mooi Mooi werkt professioneel samen met…