Onzuivere huid / acne

Onze aanpak

Van enkele puistjes op je gezicht tot acne, vaak met littekens als gevolg. Acne is een ontstekingsziekte van de talgklieren op de huid.

Het is een vaak voorkomend huidprobleem, dat in verschillende vormen en op alle leeftijden voorkomt. Acne wordt veroorzaakt door tal van factoren, voeding, stress, insuline-resistentie maar erfelijkheid en een hormonale disbalans lijken een cruciale rol te spelen.

Behandelen we je acne, dan starten we altijd vanuit een aangepaste huidanalyse om zo een optimaal resultaat te bekomen.  Dit kan een simpele reinigende en ontgiftende behandeling zijn tot een intensievere peeling. Alles wordt met jou besproken.

Waar ligt de focus?

Het accent van de behandeling ligt op het reduceren of laten verdwijnen van ontstekingen, afhankelijk van de oorzaak van de ontstekingen de huid.  Het terug in balans brengen en de huid te zuiveren.  Dit kunnen we doen met verschillende technieken zoals de HydraFacial of lichttherapie en peelings.  Dit is afhankelijk naar jouw type acne of onzuivere huid want een puistje niet zomaar een puistje en elke huid vraagt een persoonlijke aanpak!

Huidverbetering

Hydrafacial

Peeling

Lichttherapie Energist VPL UltraPlus

Wil jij een frisse & gezonde huid?

Maak dan nu jouw afspraak en dan gaan we samen aan de slag!

“Een mooie huid begint met een gezonde huid!”

Klanten over Mooi Mooi

Mooi Mooi werkt professioneel samen met…