HydraFacial™

The best skin of your life

3 stappen. 30 minuten. De beste huid van je leven. HydraFacial™ levert onmiddellijke en langdurige resultaten die je écht kan zien en voelen. Het reinigt, peelt, voert extracties uit en hydrateert tegelijkertijd door een Vortex-Fusing™ insluizing van antioxidanten, peptides en hyaluronzuur.

Stap 1:
reiniging + peeling

Leg een nieuwe huidlaag bloot met een zachte reiniging en een milde exfoliëring.

Stap 2:
extractie + hydratatie

Verwijder onzuiverheden uit poriën met pijnloze zuigkracht. Verzorg met intense hydratatie die de dorst van de huid lest.

Stap 3:
insluizing + bescherming

Verzadig de huid met antioxidanten en peptides om je gezonde gloed te maximaliseren.

Onze prijslijst

60’ Signature HydraFacial
125,-
Je huid wordt diep gereinigd, geëxfolieerd en gehydrateerd door onze superserums gevuld met antioxidanten, peptiden en hyaluronzuur.
75’ Deluxe HydraFacial
Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature behandeling, terwijl je specifieke huidproblemen kan laten aanpakken met de boosters of ledlicht.
Age-Refinement
150,-
de Dermabuilder boost vermindert fijne lijntjes en rimpels.
Radiance
150,-
de Britenol Boost minimaliseert donkere vlekken.
Clarifying
145,-
verlengde extracties en blauw ledlicht pakken verstopte poriën aan, remmen de productie van talg en doden de bacteriën.

75’ Deluxe HydraFacial +
Je krijgt alle essentiële onderdelen en voordelen van de Signature behandeling, terwijl je specifieke huidproblemen kan laten aanpakken met de boosters of ledlicht.
RegenMD
160,-
de RegenMD booster is een sterke anti-aging op basis van groeifactoren, celvernieuwing en collageen stimulatie .
NassifMD
160,-
de NassifMD Booster hersteld en hydrateert de huid intens.
90’ Platinum HydraFacial
175,-
Dé ultieme HydraFacial ervaring. Het ontgiftingsproces wordt gestart met lymfedrainage, waarna je huid diep gereinigd, geëxtraheerd en gehydrateerd wordt. Specifieke huidproblemen worden aangepakt met een booster en de behandeling wordt afgesloten met LED Light Therapy. Het rode ledlicht wordt gebruikt voor de verbetering van de huidstevigheid en elasticiteit. Het helpt ook bij het verminderen van de zichtbare fijne lijntjes en rimpels, hyperpigmentatie en andere tekenen van veroudering.

Alleen HydraFacial™ gebruikt een gepatenteerde technologie gecombineerd met voedende ingrediënten om onmiddellijk een stralende huid te bekomen 

HydraFacial™ = Just the thing for you!

HydraFacial™ is een niet-invasieve, niet-chirurgische behandeling zonder oncomfortabel gevoel of wachttermijn. De behandeling is kalmerend, hydraterend, niet irriterend en onmiddellijk effectief.
Ook voor jou ligt zo’n droomhuid binnen handbereik. Boek nu je afspraak in om zelf te ervaren wat HydraFacial™ kan betekenen voor jouw huid.

Klanten over Mooi Mooi

Mooi Mooi werkt professioneel samen met…