Microneedling bij Mooi Mooi

Microneedling is een esthetische behandeling die de huid aanzet zichzelf te herstellen door celdeling en aanmaak van nieuw collageen- en elastinevezels. De microneedling behandeling geeft effectieve resultaten.

Onderbouwde techniek

Microneedling is een techniek die wetenschappelijk is onderbouwd voor huidverjonging. Door middel van een naaldmodule met 12 superfijne naaldjes van chirurgisch staal maken we honderden microkanaaltjes zonder de huid te beschadigen. Hoogwaardige producten met actieve ingrediënten kunnen hierdoor tot 200 maal meer in de huid penetreren. Vergelijk het met de reactie van het lichaam op een gewone verwonding, waarbij de huid zich volledig vernieuwt. Door het zacht perforeren van de huid, ontstaat een massale migratie van fibroblasten en maak van nieuwe collageen en elastine. Het is een natuurlijke anti-aging therapie en kan daarom onbeperkt worden toegepast, zowel winter als zomer mits een zeer goede zonnebescherming.

Wat met nazorg?

Je huid kan lichtjes rood zien na de behandeling, dat is heel normaal. Je mag de huid pas de dag na de behandeling reinigen met een cleanser en een verzorgende hydraterende crème aanbrengen op de behandelde huid.

De huid kan de eerste uren of dag(en) licht gevoelig zijn. Dit is een normaal verschijnsel en verdwijnt mits een goede nazorg. Vermijd het douchen, sauna, zwemmen en baden gedurende de eerste 24u na de behandeling. Voorkom ook zoveel mogelijk fel zonlicht tot 4 weken na de behandeling. Bij voorkeur een zonnebescherming crème met een hoge UV beschermingsfactor gebruiken. Omdat we door die techniek een natuurlijk huidproces triggeren, is het optimale resultaat pas na enkele weken zichtbaar.  Deze behandeling kan op heel verschillende manieren geïntegreerd worden in andere behandelingen of in een reeks van een enkele behandelingen achter elkaar. Je krijgt ook een duidelijk nazorgformulier mee naar huis.

“Een mooie huid begint met een gezonde huid!”

Klanten over Mooi Mooi

Mooi Mooi werkt professioneel samen met…